Всяка година US News & Reports издава класацията на най-добрите университети

...
Всяка година US News & Reports издава класацията на най-добрите университети
Коментари Харесай

Безплатни онлайн курсове от най-добрите колежи в САЩ

Всяка година " US News & Reports " издава класацията на най-хубавите университети в Съединени американски щати, написа Business Insider. Тези учебни заведения са известни със строгите си университетски и проучвателен стратегии, професори и преподаватели, с високите си постижения и красиви, добре уредени  кампуси. Но не всеки има шанса да влезе в някои от тях.

За благополучие, уеб сайтове за онлайн обучение като Coursera и edX  уголемяват достъпа до висококачествено обучение за всички. Техните безвъзмездни и нискотарифни курсове се преподават от инструктори от най-хубавите университети и университетски институции по света, което разрешава на всеки да напредне в образованието, в професионалните си цели или персоналните си ползи.

Има варианти и за гратис записване на курс, при който участникът получава достъп до образователните материали и напредва дружно с класа. Срещу спомагателна такса от 40 до 160 $ (в взаимозависимост от курса), получавате и документ, който можете да приложите към автобиографията си или в профила си в LinkedIn. 

Двата уеб страницата оферират също задълбочени специализации, които изискват по-голяма ангажираност и оказват помощ на учащите да развият професионалните си умения, които са търсенето в техните сфери на активност през днешния ден.

Преди десетилетие не бихте могли по този начин елементарно да запишете курсове към тези висши учебни заведения. Сега това е изцяло допустимо. 

Разгледайте всички оферти, които редакторите на Business Insider показват.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР